Întrebări frecvente

Aici găsești lista celor mai frecvente întrebări și răspunsuri utile. 


1. Cum îmi creez un cont pe site-ul Lingua Lab?

Pentru a-ți crea un cont, te rugăm să apeși butonul "Register" aflat în partea de sus a paginii principale a site-ului Lingua Lab sau oricare dintre butoanele "Înscrie-te!" aflate pe aceeași pagină. Vei fi automat redirecționat(ă) către pagina de înregistrare. În pagina de înregistrare, apasă butonul "Creează cont" pentru a-ți crea un cont gratuit și a putea explora cursurile noastre. Completează cel puțin câmpurile obligatorii (marcate cu semnul exclamării pe fundal roșu), iar la final apasă butonul "Creează noul meu cont" pentru a finaliza procedura de înregistrare pe site-ul nostru. Activează-ți contul prin accesarea link-ului de activare primit pe adresa de e-mail utilizată în procesul de înregistrare.


2. Cum mă pot autentifica pe site-ul Lingua Lab? 

După ce ți-ai creat deja un cont pe site-ul nostru (vezi întrebarea nr. 1), te poți autentifica cu ajutorul numelui de utilizator și a parolei alese prin apăsarea butonului "Autentificareaflat în partea de sus a paginii principale a site-ului Lingua Lab.


3. Unde pot vedea toate cursurile disponibile Lingua Lab?

Pentru a afla mai multe despre cursurile noastre poți apăsa pe butonul "Cursuri"  din meniul principal, aflat pe prima pagină a site-ului. Mai multe detalii despre fiecare curs în parte poți găsi și accesând paginile aferente cursurilor, plasate în meniul principal al utilizatorului. Vei avea acces la acestea după autentificare. 


4. Ce se întâmplă dacă mi-am uitat parola sau numele de utilizator?

Dacă nu îți mai amintești parola sau numele de utilizator cu care te-ai înregistrat pe site-ul nostru, nu te îngrijora. Apasă butonul "Aţi uitat numele de utilizator sau parola?" din panoul de autentificare și urmează instrucțiunile prezentate acolo pentru a-ți reseta parola. Pentru resetarea parolei, introduceţi în câmpurile specifice numele Dvs. de utilizator sau adresa Dvs. de email. Dacă vă vom găsi în baza de date, vă vom trimite un email cu instrucţiuni referitoare la recăpătarea accesului pe platformă. Dacă întâmpinaţi dificultăţi, vă rugăm să ne contactați.


5. Aveți variante DEMO ale cursurilor dvs.? Cum le pot accesa pentru a vedea dacă corespund așteptărilor mele?

În momentul de față este disponiblă o sigură variantă DEMO a cursurilor noastre și anume DEMO 3 Teste grilă de lb. engleză pentru Admiterea la Academia de Poliția/Scolile de Subofițeri. Puteți accesa cele 3 teste gratuite aici.


6. Cum plătesc pentru cursul ales? 

Prețul cursurilor este menționat la finalul descrierii fiecăruia, în secțiunea "Cursurile noastre". Momentan puteți achita contravaloarea cursului ales doar prin transfer bancar. Aici puteți găsi toate informațiile necesare efectuării plății. Dacă întâmpinaţi dificultăţi în acest demers, vă rugăm să ne contactați.

*În scurt timp va fi disponibilă și plata cursurilor prin intermediul cardului bancar direct pe platforma noastră. 


7. De ce aș alege cursurile Lingua Lab? 

Iată câteva motive:

- profesorii noștri au o experiență practică de 20 de ani în educație;

- metodologiile noastre de predare-învățare sunt personalizate;

- cursurile noastre se desfășoară într-un mediu incluziv;

- îți oferim diversitate în învățare, prin punerea la dispoziție a diverse tipuri de cursuri în sistem față-în-față, blended-learning și online;

- îți poți dezvolta o rutină proprie, având acces la platforma noastră 24/7 pentru a învăța oricând și de oriunde dorești tu;

- îți punem la dispoziție diverse metode de evaluare, astfel încât verificarea și aplicarea cunoștințelor tale să fie validată sub multiple forme;

- profesorii noștri îți oferă suport și materiale de sprijin în învățare, ori de câte ori ai nevoie.


Dacă ai o întrebare al cărui răspuns nu se regăsește mai sus, te rugăm să ne scrii la adresa office@lingualab.ro și îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil. 

Îți mulțumim!